Αρχική Σελίδα

Αποχαιρετισμός
Νέα Μουδανιά, 31/12/2010
Φίλες και Φίλοι,
Στο πλαίσιο της διοικητικής μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» Ο δήμος Μουδανιών συνενώθηκε με τους Δήμους Τρίγλιας και Καλλικράτειας και σχημάτισαν τον καλλικρατικό «Δήμο Νεας Προποντίδας».
Η παραπάνω αλλαγή υποχρεώνει τον Δήμο Μουδανιών μετά από μια δυναμική αναπτυξιακή πορεία 63 χρόνων, η οποία τον ανέδειξε στον πρώτο Δήμο του Νομού Χαλκιδικής να συνεχίσει αυτή την πορεία σαν έδρα του Καινούργιου Δήμου Νέας Προποντίδας.
Ενώνοντας πλέον τις δυνάμεις μας με τους δύο Δήμους είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια πίστη  και προσήλωση την πορεία στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
Μαζί με όλες τις υπόλοιπες αλλαγές αλλάζει και η ιστοσελίδα μας.
Από την 01/01/2011 δεν θα μας βρίσκετε στην παλιά μας ηλεκτρονική διεύθυνση .
Το www.moudania.gr σας αποχαιρετά με τις καλύτερες ευχές όλων μας, Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων.
Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια μας ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Νέας Προποντίδας, σας ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» και σας περιμένουμε συνοδοιπόρους στο δρόμο της Δημιουργίας.
Ο Δήμαρχος Μουδανιών
Ανδρέας Παπαγιάννης
Κοπή πίτας
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης, σας προσκαλεί στην κοπή  της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, που θα γίνει το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011 στις 11:00 π.μ. μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού καταστήματος στα Νέα Μουδανιά, επί της  οδού  Μεγάλου Αλεξάνδρου 26.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας
Δαμιανός Ιορδανίδης
Δελτίο πληροφόρησης σχετικά με λογαριασμούς ύδρευσης
Από τον Δήμο Μουδανιών ανακοινώνεται ότι από την Υπηρεσία Ύδρευσης Δήμου Μουδανιών (Υδροτομή), έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί ύδρευσης – άρδευσης του Δ/Δ Ν. Μουδανιών, με ημερομηνία λήξης πληρωμών την 31/12/2010.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών «Τσατσανέικα» και «Ελαιώνας» που δεν έχουν παραλάβει τους λογαριασμούς τους έως τη Δευτέρα 20/12/2010 να περάσουν από τα γραφεία της Υπηρεσίας  (Μ. Αλεξάνδρου 24) ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2373022334.
Ανάκληση της προκήρυξης ανάθεσης Εκτύπωση E-mail
Ανάκληση της προκήρυξης ανάθεσης της μελέτης «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση-πράξη εφαρμογής στις περιοχές βόρειας και ανατολικής επέκτασης του οικισμού Ν. Μουδανιών του Δ. Μουδανιών»
Στο ΦΕΚ 182Α /14-10-2010 δημοσιεύτηκε ο Ν.3889/2010, στο άρθρο 30 παρ 3α του οποίου ορίζεται ότι:
«Εκκρεμείς κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του Ν3852/2010 διαδικασίες ανάθεσης και εκπόνησης μελετών έγκρισης ή αναθεώρησης ΓΠΣ ή ΣΧΟΟΑΠ επιτρέπεται να συνεχίζονται και να εγκρίνονται με τις διατάξεις του Ν.2508/97 στα όρια των εδαφικών περιφερειών των Δήμων για τους οποίους είχαν προκηρυχθεί οι σχετικές μελέτες υπό την προϋπόθεση ότι η σχετική απόφαση ανάθεσης της εκπόνησης τους θα εκδοθεί μέχρι 31-12-2010».
Δεδομένου ότι:
1. στο αντικείμενο της μελέτης του θέματος περιλαμβάνεται και η αναθεώρηση του εγκεκριμένου Γ.Π.Σ. του Δ. Μουδανιών
2. η ανωτέρω διάταξη δεν ήταν γνωστή στη χρονική στιγμή δημοσίευσης της προκήρυξης της μελέτης του θέματος,
3. ο διαγωνισμός για την ανάθεση της μελέτης ορίστηκε στις 16/12/2010 και σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται από τον Ν.3316/05 για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάθεσης, είναι αδύνατο να εκδοθεί η απόφαση ανάθεσης της μελέτης μέχρι 31-12-2010,
ανακαλείται η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης του θέματος.
Ο Δήμαρχος
Ανδρέας Παπαγιάννης
Εκπαίδευση μεταναστών στην ελληνική γλώσσα Εκτύπωση E-mail
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων οργανώνει και λειτουργεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία, και τον ελληνικό πολιτισμό «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»» στο Νομό Χαλκιδικής.
Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, δημιουργείται τμήμα στο Δήμο Μουδανιών για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Δήμο Μουδανιών για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες: Μυλωνοπούλου Ζωή
Τηλ: 23733 50208
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μουδανιών
Κίπριγλη-Δαλαμπίρα Δέσποινα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *