Γιατί είναι δύσκολη η αντιμετώπιση των μυκητών στα νύχια;

Γιατί είναι δύσκολη η αντιμετώπιση των μυκητών στα νύχια;

Οι μύκητες στα νύχια είναι μια δυσάρεστη και πολλές φορές οδυνηρή κατάσταση που πλήττει εκατομμύρια Αμερικάνους. Πιο συνηθισμένη μορφή είναι ο  μύκητας των νυχιών που είναι και ο δυσκολότερος στη θεραπεία του.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό καθώς και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους μύκητες στα πόδια και στα νύχια.

Ο μύκητας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπως τα βακτηρίδια, οι ιοί, τα παράσιτα και τα φυτά. Υπάρχουν πολλά είδη μυκήτων – άλλα μεγάλα και άλλα μικρότερα. Τα μικροσκοπικά είδη του μύκητα είναι εκείνα που εισβάλλουν στο ανθρώπινο σώμα και το χρησιμοποιούν ως φωλιά για αρκετό διάστημα! Μέσα στο ανθρώπινο σώμα αναπαράγονται και πολλαπλασιάζονται!

Συνήθως οι μύκητες δεν είναι απειλή για την ζωή του ανθρώπου, όπως προκαλούν πολλά προβλήματα όπως λοιμώξεις, ενοχλήσεις, φαγούρες, κ.α.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τους μύκητες στα πόδια, θα πρέπει να βρείτε γρήγορα και άμεσα μια λύση.

Ο μύκητας του δέρματος ευδοκιμεί στο σώμα όπου το περιβάλλον είναι ζεστό και υγρό και γι’ αυτό τα πόδια και η περιοχή των γεννητικών οργάνων αναπτύσσουν πιο εύκολα τις μυκητιάσεις.

Ο μύκητας του ποδιού μεταδίδεται πολύ εύκολα σε υγρές περιοχές όπως τα κοινόχρηστα ντους, η πισίνα, δημόσιοι χώροι που περπατάτε ξυπόλυτοι, κτλ.

Ο πιο συνηθισμένος μύκητας του ποδιού ονομάζει δερματόφυτο – είναι ο μύκητας που προκαλεί μόλυνση των νυχιών!

 

Μύκητας στα νύχια

Τα νύχια μολύνονται όταν ο μύκητας του δέρματος εκμεταλλεύεται μια μικρή ρωγμή ή σπάσιμο στον ιστό των νυχιών και εισβάλλει στην επιφάνεια του δέρματος.

Η λοίμωξη δημιουργεί συντρίμμια νυχιών (ραγίζει το νύχι και σπάει).

Γιατί είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί ο μύκητας στα πόδια;

Η μόλυνση των ποδιών του αθλητή – έτσι ονομάζεται ο μύκητας στα πόδια καθώς συμβαίνει συχνότερα στους αθλητές – είναι εύκολη στη θεραπεία με τοπικές κρέμες και ειδικά spray. Η δύσκολη αντιμετώπιση έρχεται όταν ο μύκητας είναι στο νύχι – εκεί δεν μπορούν να εφαρμοστούν κρέμες λόγω της ιδιαιτερότητας του νυχιού, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, όπως είναι το spray onycosolve.

Δεδομένου ότι ο μύκητας ζει κάτω από το νύχι, το φάρμακο θα πρέπει να διαπεράσει την επιφάνεια του νυχιού για να «χτυπήσει» τον μύκητα. Αυτό μπορεί να το καταφέρει μόνο ένα φάρμακο σε μορφή σπρέυ και όχι κάποια τοπική αλοιφή.

Η πιο αποτελεσματική ιατρική θεραπεία για τους μύκητες στα νύχια και τα πόδια είναι με ιατρική συνταγή και φάρμακα. Όμως αυτό, πέρα ότι θα κρατήσει αρκετές εβδομάδες και θα επιβαρυνθείτε με φάρμακα, δεν έχει 100% αποτέλεσμα σε σχέση με ένα τοπικό σπρέι.

Η θεραπεία με χάπια πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 3 μήνες πριν η λοίμωξη εξαλειφθεί αποτελεσματικά – ενώ θα πρέπει να περάσουν πάνω από 8 μήνες για να επανέλθει το νύχι στην αρχική του κατάσταση δίχως την καταστροφή από τους μύκητες.

Δυστυχώς, τα χάπια για την αντιμετώπιση των μυκητών στο πόδι, μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο συκώτι και γι’αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται σε ασθενείς με ηπατική νόσο ή έντονο ιατρικό παρελθόν.

 

Θεραπεία με το Onycosolve

onycosolve

Η θεραπεία με το σπρέι Onycosolve είναι άμεση και αποτελεσματική. Λόγω της μορφής του (υγρό σπρέι), μπορεί και φθάνει άμεσα κάτω από το νύχι, απευθείας στους μύκητες.

Το Onycosolve είναι 100% αποτελεσματικό στην μείωση και την θανάτωση του μύκητα ενώ έχει και άλλες σημαντικές ενέργειες όπως μείωση της φαγούρας και του ιδρώτα που προκαλείται στο μυκητισιακό πόδι, διόρθωση του σπασμένου νυχιού, επανόρθωση του δέρματος που έχει πληγεί από τους μύκητες, κ.α.

To Onycosolve μπορείτε να το αγοράσετε online σε ιστοσελίδα  καθώς δεν πωλείται στα φυσικά καταστήματα, για να διατηρηθεί η τιμή όσο γίνεται πιο χαμηλή.

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, το onycosolve σας παρέχει εγγύηση αποτελέσματος καθώς παρέχει επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι!

Δοκιμάστε το Onycosolve και θα σας λυθεί το πρόβλημα με τους μύκητες στα πόδια τα νύχια εντός 7-12 ημερών.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *